Saturday, July 4, 2009

kakakku kawin....ALHAMDULILLAH =)

Hai.... sem baru,so semangat mesti kena baru,kan????? ALhamdulillah aku lulus naik taun 2...yeah!!! Skang nh aku duk kat bilik,rumet still yang same,Herfiana n Fakhirah.


aku(pinc), Fakhirah(itam), Herfiana(blue)




errrr...sori coz gambar terbalik.he3. Nilah rumet aku. Fakhirah asalnye PERAK n Herfiana plak SABAH bah...=)

Time cuti 3 bulan ari 2, kakak aku,KAK YIE kawin ngan pilihan hatinya ZULHELMEY...ceh, cam wartawan hiburan plak kan2??? he3..cita2 yang tak kesamapaian~lalala~


BADRIAH n ZULHELMEY



Kakak aku akad nikah 29hb Mei n majlis kenduri plak,30hb Mei. Meriah gak majlis tuh..yelah 1st time family aku wat kenduri kawin..Dalam2 meriah nh, ade gak yang tak dijemput...Bukan sengaja. Yelah, dahlah 1st time, sume kelam kabut nak siapkan persiapan sumenye. Di sini aku wakil sebagai family aku nak say sory sesangat kepada kenalan my dad,HJ KAMARUZAMAN n my mum,HJH SAWIAH diatas kesilapan teknikal kami yer...cewah, bagus betul anakanda nh ye? he3..

Mase akad nikah tu, pengantin pakai baju warne putih gading. Korang tau tak putih gading tu warne ye camne? ala...ye taklah putih sangat..putih ke arah 'kekriman' gitu. Aku n kakak aku sorang agi (Kak pah) cube 'menyelit' utk namapk same ngan pengantin... oleh itu, kami memakai
pakaian berwarne krim...opss.aku krim n kak pah coklat...


ini kakak saya!




cincin disarung...




ehem3...




smile...=)




Time majlis kenduri plak...ha..yang nh lotih nh. Yelah,letih nak layan tetamu yang ramai.(macam aku plak layan,padahal mak aku...he3). tema kitorang adalah...HIJAU!! Warne kesukaan pengantin perempuan. Sekali lagi aku n kak pah 'menyibuk' dengan pakaian yang warne hijau hak..=)
Tapi, ayah n along tak plak pakai baju hijau. Tapi,tak pelah..yang penting...KERJASAMA!!! hua3 =)

Di hari bahagia...




jom3???




SELAMAT PENGANTIN BARU




Amin....




he3...my family



Jeng3....skang kite terbang plak kat kedah...still dalam mood majlis kawin akak aku agi...majlis nh namenye majlis menyambut menantu. Ag ipar aku nh orang utara,Kedah. So,kitorang pun kenalah p sana!!! he3... tema kali nh...PURPLE!!!


Kat HOTEL SRI MALAYSIA Sg. Petani




lalala~





b4 g umah pengantin lelaki



Aku harap perkahwinan diorang nh berkekalan lah ye???...InsyaALLAH..

2 comments:

  1. psst2..yg duk mengipas pngantin laki tuu,ble plak?hehe

    ReplyDelete

Pages