Monday, March 26, 2012

seandainya dia milikku





Carilah LELAKI yang mampu menjadi IMAM untukmu.

Yang menitis air mata melihat kesakitanmu ketika melahirkan zuriatnya.

Lelaki yang membangunkanmu untuk BERIBADAT bersama-sama di sepertiga malam..

Seorang lelaki yang baik, dia pasti akan membimbing perempuan yang disayanginya agar

menjadi lebih baik.. ♥

Bukan menghanyutkan (◠‿◠)

Jika pencarian itu telah engkau temui, jangan lupa bersyukur kepada-Nya. Jadilah PERMAISURI

hatinya, peneman dikala SUKA dan DUKA, pengubat RINDU dan LARA. InsyaALLAH :)






Sunday, March 25, 2012

sudah cukup sudaa


Lirik Sudah Cukup Sudah

(NIRWANA)


Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu.

Chorus

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu
Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin tersiksa
Lebih baik ku pergi saja
Tlah berulangkali kucoba mengalah
ternyata sabarku tak berarti untukmu

Ulang Chorus 3x


p/s: lagu nih berjaya buat aku duk diam2,sambl dgr teliti lirik2.

(:


Thursday, March 22, 2012

mimpi



petang tadi aku ttertido..
ok2.
bukan tertido,
tp sengaja tido.hehehe
aku mimpi sampai aku terpikir..

cinta terhalang oleh orang tua?

tp, kenapa X yang muncul dalam mimpi aku plak nih?
kenapa bukan Y??

hahaha.
mimpi jelah fana oooiii!!!
=p

Monday, March 19, 2012

Friday, March 16, 2012

Engagement day



16hb March 2012
Mira Engagement Day
:)


mood hitam putih~






true colour! :)



like this pic!
dia macam model kan?
tengoklah sape yg amikkan.kekeke ;p


dah matang rupanya my bestie nih! :)
*amik berkat!*


si dia :)


kami tetamu USM yg pertama sampai.hahaha ;p
mood hitam putih! bibir jadi pink! hahaha :D



tata!!



Tuesday, March 13, 2012

Thursday, March 8, 2012

Wednesday, March 7, 2012

end of posting




Yeayea!! Aku dah habis posting ORL(telinga,hidung,tekak). Tapi rasa agak sedih coz posting nih agak relax2 dan posting nih aku agak main2. Sangat2 best!!

So, next posting, MEDICAL! Posting nih memerlukan kekuatan fizikan mahupun mental coz semua penyakit ada kat posting nih.hahahaha ;D



pic petang tadi after exam! ;D

p/s: Aku sayang group aku. Kami macam 1 family. Gelak ketawa itu moto kami~~
:)


Friday, March 2, 2012

kita 1 keluarga





BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA ROBOH.


P/S: next week exam ORL.gambate group 4!


Thursday, March 1, 2012

today is a good day




KURANGKAN KONTROVERSI,

TINGKATKAN PRESTASI.

::mood hari ini:: HAPPY :)

P/S: today is a good day coz tiada tercetusnya pergaduhan.
punca, duk jauh2, buat2 x kenal, maka tiadalah pergaduhan.
hahahaha

selamat mencuba!
:D



Pages